Gold in the Net Finland – Leirit 2018

Maanantai 25.6 – Perjantai 29.6

Espoo

Tapiolan harjoitusjäähalli

(Metro Areenan yhteydessä)

Maanantai 2.7 – Perjantai 6.7

Turku/Kaarina

D-Gate Areena

Maanantai 9.7 – Perjantai 13.7

Pietarsaari/Pännäinen

AW-Areena

Maanantai 16.7 – Perjantai 20.7

Oulu

Kempelehalli

Maanantai 25.6 – Tiistai 26.6

Veteran Camp

Espoo

Maanantai 2.7 – Torstai 5.7

Pro Camp

Turku / Kaarina

Maanantai 16.7 – Tiistai 17.7

Veteran Camp

Oulu

Kesän 2018 ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

Varaa paikkasi ajoissa – paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittautumissivuun

Maalivahtikoulun hinnat

Peruskurssi

340 €

Ikäluokka 6 – 10
Maksimi osallistujamäärä: 12

Jatkokurssi

380 €

Ikäluokka 10 – 13
Maksimi osallistujamäärä: 12

Edistyneet

420 €

Ikäluokka 13 – 15
Maksimi osallistujamäärä: 20

Jr Special Elite

480 €

Ikä 14 +
Maksimi osallistujamäärä: 12

Special Elite

580 €

Ikä 15 +
Maksimi osallistujamäärä: 8

Veteran Camp

195 €

Ikä 20 +
Maksimi osallistujamäärä: 20

Pro Camp

690 €

Minimivaatimus: A-jun. SM-taso. Leiriläiset valitaan hakemusten perusteella.
Maksimi osallistujamäärä: 8

Hintaan sisältyy: ____Lounas ja välipala____n. 14 tuntia jääharjoitusta____5 tuntia teoriaa + videoanalyysiä____5 tuntia kuivaharjoitusta____Henk.koht leirivideot ja harjoituspaita kotiinvietäväksi leirin päätteeksi

Kurssien sisältö:

Peruskurssi

Jatkokurssi

Edistyneet kurssi

Jr. Special Elite

Special Elite

Private Camp

Veteran Camp

Pro Camp

Peruskurssi on Gold in the Netin aloittelijaohjelma, joka sisältää maalivahtipelin perusteet. Kurssi takaa vankan perustan tuleville edistysaskeleille korkeamman tason tulevaisuuden pelejä ajatellen.

Kurssi sopii parhaiten aloitteleville, noin 6-10-vuotiaille maalivahdeille. Kurssin maksimi osallistujamäärä on 12 per leiri.

Jatkokurssi on luotu maalivahdeille, jotka ovat käyneet läpi perusohjelman, ja joilla on jo hyvä perustason osaaminen. Kurssilla aletaan käsitellä kulmapelaamista, sijoittumista ja kiekon käsittelyä – sekä käydään läpi uusia, moderneja liikkumiskuvioita ja konsepteja. Kurssilla käydään myös läpi eri sijoittumisvaihtoehtojen etuja ja haittoja.

Kurssi sopii parhaiten hieman edistyneemmille, jo perustaidot hallitseville noin 10-13-vuotiaille maalivahdeille. Kurssin maksimi osallistujamäärä on 12 per leiri.

Edistyneiden kurssi on tarkoitettu edistyneemmille maalivahdeille, ja sen ikäsuositus on vähintään 13 vuotta. Kurssilla käydään läpi maalivahtityöskentelyä esimerkiksi kulmapelaamisen, sijoittumisen, kiekon käsittelyn, jalkanopeuden ja aggressiivisen pelitavan näkökulmasta. Kurssilla käsitellään esimerkiksi erilaisia konsepteja, strategioita ja harjoitteita, jotka auttavat maalivahtia ymmärtämään aggressiivisten liikekuvioiden merkityksen maalilla.

Kurssi sopii parhaiten hieman edistyneemmille, noin 13-15-vuotiaille maalivahdeille. Kurssin maksimi osallistujamäärä on 20 per leiri.

Jr. Special Elite on suunniteltu Edistyneet -ryhmän sekä Special Elite -ryhmän välikurssiksi. Jr. Special Elite on siis tasoltaan vielä hieman helpompi verrattuna seuraavan tason haastavaan Special Elite -kurssiin. Kurssi on suunnattu erityisesti maalivahdeille, jotka tuntevat saaneensa tarpeeksi oppia edistyneiden ryhmässä – mutta Special Elite tuntuu tasoltaan vielä liian haastavalta.

Kokemuksemme mukaan osallistuttuasi Jr. Special Elite -ryhmään 1-2 kertaa, olet valmis ottamaan askeleen ylemmälle Special Elite -tasolle, ja kisaamaan kurssin parhaiden kanssa!

Kurssin ikärajasuositus on +14 vuotta, Maksimi osallistujamäärä on 12 per leiri.

Vain yhdeksällä Special Elite -oppilaalla on mahdollisuus viettää viisi päivää Gold in the Netin huippuohjaajien kanssa! Kurssilla huolehditaan jokaisesta maalivahdista henkilökohtaisesti, ja hiotaan kunkin veskarin maalivahtipelaamista yksilöllisesti. Kurssi sisältää pro-tason harjoitteet sekä -analyysit. Ohjelma on erittäin vaativa, ja osallistujien tulee valmistautua tekemään kovaa työtä läpi viikon.

Kurssin ikärajasuositus on +15 vuotta. Maksimi osallistujamäärä on 8 per leiri.

Ohjelma toteutuu ainoastaan talvikuukausina. Oppilas työskentelee yhden Gold in the Net -huippuohjaajan kanssa henkilökohtaisesti – ohjelmassa keskitytään täysin yksilön tarpeisiin. Ota yhteyttä lisätietoja varten!

Veteran Camp -leirille otamme max. 20 osallistujaa. Tämä leiri sopii parhaiten + 20-vuotiaille harrastemaalivahdeille, joilla on ehkä saattanut jäädä jokunen mv-jää väliin nuoruudessa, tai jotka ovat aloittaneet harrastuksen myöhemmällä iällä. Kurssille ovat tervetulleita myös esimerkiksi harrastesarjoissa pelaavat, hieman vanhemmat maalivahdit. Paneudumme perustekniikkaan, ja tutustumme myös moderniin maalivahtipeliin.

Veteran Camp kestää 2 päivää sisältäen 3 jääharjoitusta ja lounaan. Myös Veteran Campilla maalivahteja kuvataan jäällä, ja osallistujat saavat videopätkät leiriltä mukaansa.

Pro Camp -leirille otamme max. 8 osallistujaa, minimivaatimuksena nuorten SM-taso. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella.