Kesän 2018 leirikalenteri julkaistaan  loppuvuodesta! Stay tuned! 

 

Gold in the Net Finland – Leirit 2017

Maanantai 5.6 – Perjantai 9.6

Turku

Impivaaran jäähalli
(vain kurssit perus, jatko, edistyneet)

 

Maanantai 26.6 – Perjantai 30.6

Leppävaara

Reebok Areena
HUOM! Myös pelaajaleiri mv-leirin yhteydessä!

 

Maanantai 3.7 – Perjantai 7.7

Kaarina

D-Gate Areena

Maanantai 10.7 – Perjantai 14.7

Pännäinen/Pietarsaari

AW-Areena

Maanantai 17.7 – Perjantai 21.7

Oulu

Kempelehalli

Lauantai 1.7 – Sunnuntai 2.7

Veteran Camp, Kaarina

Lauantai 1.7 – Tiistai 4.7

Pro Camp, Kaarina

Maanantai 17.7 – Tiistai 18.7

Veteran Camp, Oulu

Tiistai 18.7 – Perjantai 21.7

Pro Camp, Oulu

Kesän 2018 ilmoittautuminen avataan loppuvuodesta!

Ilmoittautumisen käynnistyessä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittautumissivuun

Maalivahtikoulun hinnat

Peruskurssi

330 €

Ikäluokka 6 – 11
Maksimi osallistujamäärä: 12

Jatkokurssi

370 €

Ikäluokka 10 – 14
Maksimi osallistujamäärä: 12

Edistyneet

410 €

Ikäluokka 13 – 16
Maksimi osallistujamäärä: 20

Jr Special Elite

480 €

Ikä 14 +
Maksimi osallistujamäärä: 12

Special Elite

580 €

Ikä 15 +
Maksimi osallistujamäärä: 9

Veteran Camp

190 €

Ikä 20 +
Maksimi osallistujamäärä: 20

Pro Camp

800 €

Minimivaatimus: A-jun. SM-taso
Maksimi osallistujamäärä: 8

Frontier -pelaajaleiri

195 €

Ikä 10 – 16
Maksimi osallistujamäärä: 36

Hintaan sisältyy: ____Lounas ja välipala____n. 15 tuntia jääharjoitusta____5 tuntia teoriaa + videoanalyysiä____5 tuntia kuivaharjoitusta____Henk.koht videoanalyysit ja harjoituspaita kotiinvietäväksi leirin päätteeksi

Kurssien sisältö:

Peruskurssi

Jatkokurssi

Edistyneet kurssi

Jr. Special Elite

Special Elite

Private Camp

Veteran Camp

Pro Camp

Frontier -pelaajaleiri

Peruskurssi on Gold in the Netin aloittelijaohjelma, joka sisältää maalivahtipelin perusteet. Kurssi takaa vankan perustan tuleville edistysaskeleille korkeamman tason tulevaisuuden pelejä ajatellen.

Kurssi sopii parhaiten aloitteleville, noin 6-11-vuotiaille maalivahdeille. Kurssin maksimi osallistujamäärä on 12 per leiri.

Jatkokurssi on luotu maalivahdeille, jotka ovat käyneet läpi perusohjelman, ja joilla on jo hyvä perustason osaaminen. Kurssilla aletaan käsitellä kulmapelaamista, sijoittumista ja kiekon käsittelyä – sekä käydään läpi uusia, moderneja liikkumiskuvioita ja konsepteja. Kurssilla käydään myös läpi eri sijoittumisvaihtoehtojen etuja ja haittoja.

Kurssi sopii parhaiten hieman edistyneemmille, jo perustaidot hallitseville noin 10-14-vuotiaille maalivahdeille. Kurssin maksimi osallistujamäärä on 12 per leiri.

Edistyneiden kurssi on tarkoitettu edistyneemmille maalivahdeille, ja sen ikäsuositus on vähintään 13 vuotta. Kurssilla käydään läpi maalivahtityöskentelyä esimerkiksi kulmapelaamisen, sijoittumisen, kiekon käsittelyn, jalkanopeuden ja aggressiivisen pelitavan näkökulmasta. Kurssilla käsitellään esimerkiksi erilaisia konsepteja, strategioita ja harjoitteita, jotka auttavat maalivahtia ymmärtämään aggressiivisten liikekuvioiden merkityksen maalilla.

Kurssi sopii parhaiten hieman edistyneemmille, noin 13-16-vuotiaille maalivahdeille. Kurssin maksimi osallistujamäärä on 20 per leiri.

Jr. Special Elite on suunniteltu Edistyneet -ryhmän sekä Special Elite -ryhmän välikurssiksi. Jr. Special Elite on siis tasoltaan vielä hieman helpompi verrattuna seuraavan tason haastavaan Special Elite -kurssiin. Kurssi on suunnattu erityisesti maalivahdeille, jotka tuntevat saaneensa tarpeeksi oppia edistyneiden ryhmässä – mutta Special Elite tuntuu tasoltaan vielä liian haastavalta.

Kokemuksemme mukaan osallistuttuasi Jr. Special Elite -ryhmään 1-2 kertaa, olet valmis ottamaan askeleen ylemmälle Special Elite -tasolle, ja kisaamaan kurssin parhaiden kanssa!

Kurssin ikärajasuositus on +14 vuotta, Maksimi osallistujamäärä on 12 per leiri.

Vain yhdeksällä Special Elite -oppilaalla on mahdollisuus viettää viisi päivää Gold in the Netin huippuohjaajien kanssa! Kurssilla huolehditaan jokaisesta maalivahdista henkilökohtaisesti, ja hiotaan kunkin veskarin maalivahtipelaamista yksilöllisesti. Kurssi sisältää pro-tason harjoitteet sekä -analyysit. Ohjelma on erittäin vaativa, ja osallistujien tulee valmistautua tekemään kovaa työtä 12 tuntia päivässä.

Kurssin ikärajasuositus on +15 vuotta. Maksimi osallistujamäärä on 9 per leiri.

Ohjelma toteutuu ainoastaan talvikuukausina. Oppilas työskentelee yhden Gold in the Net -huippuohjaajan kanssa henkilökohtaisesti – ohjelmassa keskitytään täysin yksilön tarpeisiin. Ota yhteyttä lisätietoja varten!

Veteran Camp -leirille otamme max. 20 osallistujaa. Tämä leiri sopii parhaiten + 20-vuotiaille harrastemaalivahdeille, joilla on ehkä saattanut jäädä jokunen mv-jää väliin nuoruudessa, tai jotka ovat aloittaneet harrastuksen myöhemmällä iällä. Kurssille ovat tervetulleita myös esimerkiksi harrastesarjoissa pelaavat, hieman vanhemmat maalivahdit. Paneudumme perustekniikkaan, ja tutustumme myös moderniin maalivahtipeliin.

Veteran Camp kestää 2 päivää sisältäen 3 jääharjoitusta ja lounaan. Myös Veteran Campilla maalivahteja kuvataan jäällä, ja osallistujat saavat videopätkät leiriltä mukaansa.

Pro Camp -leirille otamme max. 8 osallistujaa, minimivaatimuksena nuorten SM-taso. Hinta sisältää täysihoidon (mahdollinen majoitus + päivän kaikki ateriat).

Frontier-pelaajaleiri järjestetään Espoon Leppävaarassa 26.-30.6. maalivahtileirin kanssa yhteistyössä vuosina 2001-2007 syntyneille pelaajille. Kurssilla keskitytään pelaajien laukaisu-, luistelu- ja syöttämistaitojen kehittämiseen. Kurssihintaan sisältyy harjoituspaita, sekä lounaat ja välipala. Leirillä on yksi päävalmentaja sekä 1-2 apuvalmentajaa (valmentajien nimet julkaistaan myöhemmin). Lisätietoja tarviessasi, otathan suoraa yhteyttä Anttiin: antti@goldinthenet.com