Gold in the Net Instruktionsvideon

Gold in the Net fortsätter att vara en dominerande kraft i utveckling av teknologiska resurser för målvakter och tränare i hela världen. Titta varför så många målvakter och tränare i alla åldrar prisar och rekommenderar denna unika videosamling. Producerad i Kanada. Alla videor har skrivits av den kanadensiska författaren och målvakten Perry Elderbroom. De här videorna rekommenderas av det kanadensiska ishockeyförbundet.

1 DVD

25 €

+ postavgifter

4 DVD

90 €

+ postavgifter

6 DVD

130 €

+ postavgifter

10 DVD

190 €

+ postavgifter

DVD:erna har svenskt tal, finskt tal, engelskt tal, och fransk-kanadensiskt tal.

Volume 1- An introduction to goaltendining

En introduktion i målvaktsspelet

Alla basrörelser som behövs för att bilda sej en stabil grund. Speciellt för målvakter, tränare och föräldrar för att kunna stöda hans utveckling. Fantastiska grundprinciper som inkluderar att avsnitt hur man grundligt värmer upp en målvakt. Fylld med praktiska övningar och träningar för att hjälpa målvakten eller tränaren till ett framgångsrikt lag.

Volume 2- Transition

Gold in the Net´s andra videokassett som spelades in i Forssa, Finland. Kassetten behandlar hur man mer effektivt kan utnyttja målvakten vid uppspel. Innehåller även övningar för att förbättra klubbtekniken. På videobandet medverkar Jarmo Myllys och Sakari Lindfors.

Volume 3- Where It´s At

I rätt position och i rätt vinkel kan vara målvaktens starkaste sida. Innehåller olika stilar och positionsspel med dess fördelar och nackdelar.
Längd: ca 30 min. Inspelad år 1996

Volume 4- New Styles & Techniques

Split butterfly, rebound control, recovery och footspeed är framtidens målvaktsspel. Gold in the Net visar ett flertal intressanta koncept som kan hjälpa målvakter och tränare att förstå de senaste stilarna och teknikerna. Innehåller detaljerade analyser och övningar för målvakter.
Längd : ca 30 min. Inspelad år 1996

Volume 5- Aggressive Goaltending

Gold in the Net visar några intressanta koncept, strategier och övningar för att hjälpa varje målvakt förstå värdet av aggressiva rörelsemönster i målet. Den här unika videon visar hur viktig aggressiviteten är i dagens målvaktsspel, när och hur den tillämpas.
Längd: ca 30 min. Inspelad år 1999

Volume 6 - Playing A System

Med en mer avancerad titt på målvaktsspelet. Framgångsrika målvakter behöver ett individuellt anpassat spelsystem med direkt koppling till den egna spelstilen. Fredrik Norrena är en av målvakterna på videobandet.
Längd: ca 30 min. Inspelad år 2000

Volume 7 - Power Skating

Power Skating kan ge målvakten otroliga fördelar under en match. Målvaktens skridskoförmåga är direkt relaterad till hans uppträdande och utförande under pågående match. Gold in the Net visar hur man utvecklar bättre balans, styrka och snabbhet på skridskor.
Längd: ca 30 min. Inspelad år 2000

Volume 8- Explosive Power

Gold in the Net´s barmarksträningskassett för målvakter. Olika Off Ice program för att förbättra styrka, snabbhet och smidighet. Målsättningen med träningen är att förbättra den explosiva styrkan.
Längd: ca 30 min. Inspelad år 2000