Gold in the Net kurser 2018

Måndag 25.6 – Fredag 29.6

Huvudstadsregionen

Måndag 2.7 – Fredag 6.7

Åbo / S:t Karins

Måndag 9.7 – Fredag 13.7

Bennäs/Jakobstadt

Måndag 16.7 – Fredag 20.7

Uleåborg

Måndag 25.6 – Tisdag 26.6

Veteran Camp i Huvudstadsregionen

Mondag 2.7 – Torsdag 4.7

Pro Camp i Åbo/St. Karins

Mondag 16.7 – Tisdag 17.7

Veteran Camp i Uleåborg

Nu är det dags att anmäla sig till sommarens kurser!

Boka en plats redan nu för att försäkra dig om en kursplats i sommar.

Gå till anmälningssidan

Målvaktsskolans priser

Grundkurs

340 €

Ålder 6-10 år
Deltagare 12

Fortsättnings

380 €

Ålder 10-13 år
Deltagare 12

Advanced

420 €

Ålder 13-15 år
Deltagare 20

Jr Special Elite

480 €

Ålder 14 år och äldre
Deltagare 12

Special Elite

580 €

Ålder 15 år och äldre
Deltagare 8

Veteran Camp

195 €

+ 20 år, Deltagare 20

Pro Camp

690 €

Minimum A-jun. FM-nivå
Deltagare 8

I priset ingår:____Lunch och mellanmål____ cirka 14 timmar isträning____5 timmar teori + videoanalys____5 timmar barmarksträning.

Läs mer om kurserna:

Grundkurs

Fortsättnings

Advanced

Jr Special Elite

Special Elite

Private Camp

Veteran Camp

Pro Camp

Det här är Gold in the Nets nybörjarprogram som innehåller grunderna i målvaktsspelet. Det här garanterar en stark grund att stå på för fortsatta framsteg och utveckling för högre nivå av spel. (Max 12 elever / ishalva).

Volume 1 ”Training Good Goalies” är ett utomordentligt hjälpmedel att repetera grunderna, uppvärmningsteknik och övningar, bra arbetsmoral och positiv mental attityd.

Nyskapat för att täcka behovet för elever som genomgått basprogrammet och har stark elementär förmåga. Det här programmet börjar gå in på vinklar, positioner och puckbehandling. Nya moderna rörelsemönster och koncept. Gold in the Net har rätt att placera in elever i det program som bäst motsvarar deras nivå. (Max 12 elever /ishalva).

”Volume 3” Where It`s At rekommenderas till fortsättningsnivån. Den innehåller vinklar och positioner. Bra placering är målvaktens starkaste vapen. Den jämför också fördelar och nackdelar mellan olika positioner.

Det här programmet är till för målvakter som hunnit lite längre. Det rekommenderas för målvakter som preparerar sig för att spela på en högre nivå. Eleverna bör inte vara yngre än 13 år. Programmet innehåller arbete på vinklar, positioner, puckbehandling, foot-speed och aggressivitet. (max 20 elever).

”Volume 3” Where It`s At rekommenderas. Den innehåller vinklar och positioner. Bra placering är målvaktens starkaste vapen. Den jämför också fördelar och nackdelar mellan olika stilar.

”Volume 5” Aggressive Goaltending” rekommenderas för den här nivån. Den går in på mycket intressanta koncept, strategier och övningar som garanterat hjälper målvakten att förstå betydelsen av aggressiva rörelsemönster i målet. Den beskriver när och hur det lönar sej att vara aggressiv mot pucken.

Elite är gruppen som täcker glappet mellan Advanced och Special Elite. Den är till för de som tycker att de lärt sej tillräckligt i Advanced gruppen men tycker att steget upp till Sp. Elite är lite övermäktigt. Från GITN vill vi att alla målvakter skall känna sej bekväma i gruppen och ha möjlighet att lära sej nya saker i egen takt men också ha roligt. Jr Sp E är något lättare än Special Elite. När du har deltagit i Jr Sp E 1-2 ggr så är du redo att steget upp på Special Elite nivån och konkurrera med de allra bästa.

Endast 12 elever har möjlighet att tillbringa fem dagar med Gold in the Nets topp instruktörer och inte göra annat än koncentrera sig på hockey. Det mest personliga av något sommar program och varje enskild målvakt blir omhändertagen. Suveräna övningar och analyser. Utöver den normala off-ice träningen har Special Elite gruppen också skott och klubbtekniksträning ifrån skiva. Det här är ett mycket krävande program och deltagarna bör förbereda sig på att jobba hårt 12 timmar om dagen.

Hela Gold in the Net DVD serien behandlas och rekommenderas.

Det här programmet håller man under pågående säsong. Det är inte möjligt under sommarmånaderna. Eleven arbetar med en av Gold in the Nets toppinstruktörer. Olikt de andra programmen koncentrerar man sig på den enskilda individen behov. Ta kontakt för mera information!

Till Veteran-lägret tar vi emot max. 20 anmälningar. Lägret passar bäst för över 20-åriga hobbymålvakter, som i ungdomen kanske lämnat ett och annat ispass emellan eller bara har börjat spela lite senare. Vi övar grundteknik samt bekantar oss med den moderna spelstilen.

Om ni har frågor gällande lägren kan ni även ta kontakt med Fredrik Norrena via +358 (0)50-5983073 eller fredrik@norrena.fi

Till Pro-lägret tar vi emot max 8 anmälningar och SM-nivå är ett minimikrav. Priset för lägret är 800€ och innehåller boende + helpension.

Om ni har frågor gällande lägren kan ni även ta kontakt med Fredrik Norrena via +358 (0)50-5983073 eller fredrik@norrena.fi