Ehdot

LASKUTUSEHDOT:

Ilmoittautumalla varaatte paikan tietylle leiripaikkakunnalle tiettyyn leiriryhmään. Lähetämme laskun varauksesta helmi-huhtikuun aikana. Laskussa on 14 tai 30 päivän maksuehto (riippuen laskutusajasta), ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksamalla laskun vahvistatte paikkanne leirillä. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, luovutetaan varattu paikka eteenpäin.

PERUUTUSEHDOT:

Teillä on oikeus perua osallistumisenne myöhemmin saamalla rahanne takaisin, mikäli kevään aikana tapahtuu jotain, mikä estää osallistumisenne leirille (esim. loukkaantuminen, yllättävä sairastuminen tms.). Jos leiri perutaan + 2 viikkoa ennen leirin alkua, palautetaan 100 % leirimaksusta takaisin lääkärintodistusta vastaan. Jos leiri perutaan alle 2 viikkoa ennen leirin alkua tai leirin kahden ensimmäisen päivän aikana, palautetaan 50 % leirimaksusta takaisin lääkärintodistusta vastaan. HUOM! Peruutukseen ja rahojen palautukseen tarvitsemme aina lääkärintodistuksen, muussa tapauksessa emme valitettavasti pysty osallistumismaksua palauttamaan.

VAKUUTUSEHDOT:

Huomioittehan, että viime vuosien tapaan jokaisella leirille osallistuvalla maalivahdilla tulee olla oma vakuutus tai voimassa oleva jääkiekkoliiton vakuutus. Gold in the Net Finland ei vakuuta leiriläisiä erikseen. Tarkistattehan siis jo hyvissä ajoin ennen leiriä, että osallistujan vakuutus on kunnossa!