Gold in the Net – opetusvideot

Gold in the Net jatkaa maailmanlaajuisesti dominoivana voimana kehittäessään maalivahtien ja valmentajien teknisiä resursseja. Kaikenikäiset ja -tasoiset maalivahdit ja valmentajat suosittelevat tätä ainutlaatuista Kanadassa tuotettua videokokoelmaa! Kaikki videot ovat kanadalaisen kirjailija-maalivahti Perry Elderbroomin käsialaa. Myös Kanadan jääkiekkoliitto suosittelee näitä videoita.

1 DVD

25 €

+ postimaksut

4 DVD

90 €

+ postimaksut

6 DVD

130 €

+ postimaksut

10 DVD

190 €

+ postimaksut

DVD:n kielivaihtoehdot: Suomi, Ruotsi, Englanti, Ranska.

Volume 1- An introduction to goaltending

Johdanto maalivahtipeliin.

Erityisesti maalivahtien, valmentajien ja vanhempien valmennustehtävässään tarvitsemat, vankan perustan luomisen kannalta tärkeät perusasiat ja -liikkeet sisältyvät tähän videoon. Videolla käydään läpi erilaisia perusperiaatteita, esimerkiksi lämmittelytekniikoita, sekä maalivahtipelin perustekniikkaa. 

Volume 2- Transition

Suunnanmuutospeli ja mailatekniikka

Gold in the Netin toinen opetusvideo kuvattiin vuonna 1994 Forssassa, ja maalivahteina toimivat mm. Jarmo Myllys ja Sakari Lindfors. Video käsittelee, miten maalivahti voi osallistua hyökkäyspeliin ja kehittää mailatekniikkaansa. 
Pituus n. 30 min. Kuvattu 1994.

Volume 3- Where It´s At

Sijoittuminen ja kulmat

Oikeassa paikassa oikealla hetkellä. Jos haluat kehittyä maalivahtina, sinun täytyy tietää miten sijoittua maaliisi nähden. Erittäin sopiva video esimerkiksi juniorimaalivahdeille, jotka hallitsevat maalivahdin perustorjunnat ja tähtäävät eteenpäin urallaan.
Pituus n. 30 min. Kuvattu 1996.

Volume 4- New Styles & Techniques

Uudet tyylit ja tekniikat

Sisältää modernin ja pelaavan maalivahdin perusliikkeet, kuten split butterfly, irtokiekkojen hallitseminen ja miten palaat mahdollisimman nopeasti torjunta-asentoon hyvän jalkanopeuden avulla. Nämä liikkeet täytyy osata, jos haluaa pelata korkealla juniori- tai senioritasolla. Videolla käydään huolellisesti läpi maalivahtipelin uusimmat tekniikat. Video sisältää yksityiskohtaisia harjoitteita ja analyyseja.
Pituus n. 30 min. Kuvattu 1996.

Volume 5- Aggressive Goaltending

Aggressiivinen maalivahtipeli

Gold in the Net näyttää tällä videolla muutaman konseptin, strategian ja harjoitteen, jotka auttavat maalivahtia tai valmentajaa ymmärtämään aggressiivisen maalivahtipelin kokonaisarvon. Tämä ainutlaatuinen opetusvideo sopii niille maalivahdeille, jotka hallitsevat perusliikkeet ja uudet tekniikat (opetusvideo numero 4), sekä haluavat maksimoida osaamisensa.
Pituus n 30 min. Kuvattu 1999.

Volume 6 - Playing A System

Pelisysteemi

Juniorimaalivahtien korkeakoulu. Menestyvä maalivahti tarvitsee oman luotettavan henkilökohtaisen pelisysteemin. Videolla kuvataan erilaisia pelisysteemejä, joka auttaa maalivahteja ymmärtämään mikä on hänelle sopivin systeemi. Video sopii esimerkiksi vanhemmille juniorimaalivahdeille ja seniorimaalivahdeille, jotka haluavat pärjätä huipputasolla. Fredrik Norrena toimii yhtenä maalivahtina tällä videolla.
Pituus n. 30 min. Kuvattu 2000.

Volume 7 - Power Skating

Luistelutekniikka

Power Skating voi tarjota maalivahdille uskomattoman hyödyn pelin aikana. Maalivahdin luistelutekniikka määrää, miten hyvin hän liikkuu ja minkälaisen kuvan hän antaa itsestään vastustajille. Gold in the Net näyttää miten kehität tasapainoasi, voimaasi ja nopeuttasi luistimilla. Video sopii kaikenikäisille maalivahdeille.
Pituus n. 30 min. Kuvattu 2000

Volume 8- Explosive Power

Räjähtävä voima

Gold in the Netin kuivaharjoitteluun liittyvä opetusvideo. Video osoittaa, miten voit kehittää voimaasi, nopeuttasi ja notkeuttasi silloin, kun et ole jäällä. Liikkeet kehittävät räjähtävää voimaa. Video sopii kesäharjoittelun oppikirjaksi.
Pituus n. 30 min. Kuvattu 2000