Ehdot

ILMOITTAUTUMIS- JA LASKUTUSEHDOT:

Nettisivujemme kautta tekemänne ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla varaatte sitovasti paikan tietylle leiripaikkakunnalle tiettyyn leiriryhmään.

Lähetämme laskun leireille ilmoittautuneille helmi-huhtikuun aikana. Laskussa on 14 tai 30 päivän maksuehto (riippuen laskutusajasta), ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Myyjällä on oikeus periä viivästyneestä maksusuorituksesta korkolain mukaista viivästyskorkoa. Asiakas on velvollinen suorittamaan mahdollisesta viivästyneen saatavan perinnästä aiheutuvat perintäkulut.

PERUUTUSEHDOT:

Teillä on oikeus perua osallistumisenne myöhemmin saamalla rahanne takaisin lääkärintodistusta vastaan, mikäli kevään aikana tapahtuu jotain, mikä estää osallistumisenne leirille (esim. loukkaantuminen, yllättävä sairastuminen tms.). Jos leiri perutaan + 4 viikkoa ennen leirin alkua, palautetaan 100 % leirimaksusta takaisin lääkärintodistusta vastaan. Jos leiri perutaan alle 4 viikkoa ennen leirin alkua palautetaan 50 % leirimaksusta takaisin lääkärintodistusta vastaan. Leirin alettua osallistumista ei ole mahdollista enää perua, eli leirin alettua emme valitettavasti pysty osallistumismaksua enää palauttamaan.

HUOM! Peruutukseen ja rahojen palautukseen tarvitsemme aina lääkärintodistuksen. Muussa tapauksessa emme valitettavasti pysty osallistumismaksua palauttamaan.

VAKUUTUSEHDOT:

Huomioittehan, että viime vuosien tapaan jokaisella leirille osallistuvalla maalivahdilla tulee olla oma vakuutus tai voimassa oleva jääkiekkoliiton vakuutus. Gold in the Net Finland ei vakuuta leiriläisiä erikseen. Tarkistattehan siis jo hyvissä ajoin ennen leiriä, että osallistujan vakuutus on kunnossa!