Ehdot

ILMOITTAUTUMIS- JA LASKUTUSEHDOT:

Nettisivujemme kautta tekemänne ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla varaatte sitovasti paikan tietylle leiripaikkakunnalle tiettyyn leiriryhmään.

Lähetämme laskun leireille ilmoittautuneille kesäkuun alussa. Laskussa on 14 päivän maksuehto, ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Myyjällä on oikeus periä viivästyneestä maksusuorituksesta korkolain mukaista viivästyskorkoa. Asiakas on velvollinen suorittamaan mahdollisesta viivästyneen saatavan perinnästä aiheutuvat perintäkulut.

PERUUTUSEHDOT:

Teillä on oikeus perua osallistumisenne maksutta, jos leirin alkuun on aikaa kaksi viikkoa (esim. loukkaantumisen tai yllättävän sairastumisen vuoksi).
Jos leiri perutaan + 2 viikkoa ennen leirin alkua, palautamme leirimaksusta 100 %.
Jos leiri perutaan alle 2 viikkoa ennen leirin alkua palautamme leirimaksusta 50 %
Leirin alettua osallistumista ei ole mahdollista enää perua eli leirin alettua emme valitettavasti pysty osallistumismaksua enää palauttamaan.

HUOM! Varauduthan esittämään tarvittaessa lääkärintodistuksen. 

VAKUUTUSEHDOT:

Huomioittehan, että viime vuosien tapaan jokaisella leirille osallistuvalla maalivahdilla tulee olla oma vakuutus tai voimassa oleva jääkiekkoliiton vakuutus.
Gold in the Net Finland ei vakuuta leiriläisiä erikseen. Tarkistattehan siis jo hyvissä ajoin ennen leiriä, että osallistujan vakuutus on kunnossa!